Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
1°C
-4°C
JUTRI
-2°C
-3°C
Deli
2373

DOBRODELNI DOGODEK MURI FEST

V nedeljo, 3. 6. 2018, vas od 14.00 do 18.00 ure v kraju Bukovžlak Celje (vadbišče Športno kinološkega društva Celeia) čakajo:

PASJE IGRE BREZ MEJA, bogate nagrade za tekmovalce, srečelov, poslikava obraza s Cvetko Marjetko, profesionalno fotografiranje z vašim psom, opazovanje agilitya, enkratna priložnost za nasvet strokovnjakov na področju vzgoje psov (Alfakan), spoznavanje psov iz zavetišča ...

 

Vse to in še več na dobrodelnem dogodku "Tekališče za tačke", kjer vam zagotavljamo obilo smeha in zabave.

 

Tekmovanje "PASJE IGRE BREZ MEJA"

Končno je tukaj priložnost, kjer imajo prav vsi lastniki psov možnost spoznati sposobnosti svojega psa. Pustite se presenetiti. Hkrati z udeležbo na tekmovanju "Pasje igre brez meja" pomagate psom, ki na svoj dom čakajo v zavetišču. Prispevki prijavnin bodo v celoti namenjeni gradnji tekališča za pse. Izmed vseh sodelujočih bomo izbrali še NAJSTAREJŠEGA PSA in PSA, KI JE NAJBOLJ PODOBEN LASTNIKU. Vsi prvi trije zmagovalci bodo prejeli čudovite nagrade Mr. Pet, darilni bon za storitve pasjega salona King, brezplačen preventivni pregled psa, komplet Handmade povodci MoMo.

Pasje igre brez meja so zanimive in poučne. Nekatere izmed idej za zaposlitev vašega psa boste lahko uporabili tudi doma.
Prijave zbiramo na zavod.muri@gmail.com ali 070/85-11-66.

 

Delavnice za NAJMLAJŠE

Spoznavanje živali, risanje, igranje, petje in še mnogo drugih zanimivih aktivnosti smo pripravili za naše najmlajše obiskovalce.

Za velik nasmeh na obrazu bo poskrbela umetnica poslikave obraza Cvetka Marjetka.

 

FOTOGRAFIRANJE Z VAŠIM LJUBLJENČKOM

Profesionalni fotograf z zanimivim ozadjem bo poskrbel, da bo vaš spomin na dogodek postal večen.

 

VZGOJA PSA

Na dogodku boste imeli vsi obiskovalci priložnost brezplačnega svetovanja glede vzgoje svojega psa kar treh strokovno usposobljenih inštruktorjev vodilne in priznane pasje šole Alfakan.

 

SREČELOV

Sreče in veselja bo na dogodku na pretek, zato ni dvoma, da je ne bi poskusili tudi na zanimivem srečelovu, kjer vas za nakup srečke majhne vrednosti čakajo velike nagrade...

 

Vstop na dogodek je PROST, namen dogodka je druženje in spoznavanje ljubiteljev vseh psov in s pomočjo dobrodelnih aktivnosti pomagati tistim, ki nimajo te sreče, da bi imeli svoj dom.

 

 

V primeru slabega vremena bo prireditev odpovedana.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij