Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Zahvala ob lokalnih volitvah 2014

Spoštovani krajani,

najprej se želim iskreno zahvaliti za glasove, ki ste mi jih namenili na letošnjih lokalnih volitvah. Žal jih ni bilo zadosti, da bi lahko na enak način in v enakem obsegu kot doslej pomagal kraju, društvom in posameznikom, kar sem počel z veseljem in me je takšno delo notranje izpolnjevalo. Pomoč številnim krajanom in delo v korist skupnosti in društev mi je pomenilo veliko več kot pa katera koli (politična) funkcija.
O vseh svojih projektih sem vas sproti obveščal na spletni strani www.sedmica.si in facebooku. Moje aktivnosti niso bile namenjene iskanju medijske pozornosti ali lastni hvali, ampak sem želel pokazati, da se v Sloveniji lahko dela drugače in bolje. Predvsem pa sem želel z lastnim zgledom motivirati in spodbuditi še koga, da me posnema in pripomore, da bo svet lepši in prijaznejši. Tako je bilo tudi v primeru, ko sem na seji občinskega sveta predlagal, da se vsi svetniki odpovemo sejninam v korist Dejana Grilja. Kmalu zatem so nas v tem posnemali še mnogi drugi …

Pogled v mandat 2010–2014 sporoča, da sem na sejah občinskega sveta postavil 66 vprašanj, pobud in predlogov (največ med vsemi svetniki), sklical 8 sestankov v Čepljah, na katerih smo reševali aktualno problematiko vaščanov, bil aktiven član nekaterih društev in še veliko več. Podrobneje si lahko ogledate na www.sedmica.si.  

Prav tako sem od sejnin in podžupanske plače med društva, projekte in posameznike v občini Vransko razdelil vsaj 12.412,77 evrov. Kdaj in za kakšen namen, si lahko podrobneje ogledate na www.sedmica.si

V organizaciji dogodka Vransko Summer Night smo v dveh letih za pomoč Veroniki in Nevi, ki sta utrpeli hude poškodbe v prometni nesreči in Aniti za zdravljenje po operaciji namenili več kot 6000€.

V dober namen podarjena sredstva in za vsemi dejanji, ki sem jih storil kot občinski svetnik in podžupan stojim in danes bi ravnal enako.

Spoštujem voljo ljudi in njihovo odločitev, ki so jo izrazili na volitvah v nedeljo, 5. 10. Iskreno čestitam izvoljeni protikandidatki Maji, županu in ostalim članom občinskega sveta in jim želim vse najboljše pri opravljanju odgovornega dela. Zase vem, da sem svojemu kraju ponudil vse, kar sem lahko, in na to sem ponosen. Prav tako se najlepše zahvaljujem za vse klice, sporočila in podporo, ki ste mi jo izrekli v teh dneh.

 

Vse dobro.


Alex ‘ma vas rad!

Oglejte si tudi