Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
1°C
0°C
JUTRI
2°C
-1°C
2603

Prispevajte svoj podpis proti avtoodpadu v trgu Vransko

Obveščamo vas, da smo do tega trenutka na sedežu Občine Vransko in preko spleta zbrali 426 podpisov PROTI RAZSTAVLJANJU IZRABLJENIH VOZIL IN PREDELAVI NEVARNIH ODPADKOV V TRGU VRANSKO.

Na spletu (https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_razstavljanju_izrabljenih_vozil_in_predelavi_nevarnih_odpadkov_v_trgu_vransko) obstajata dve možnosti podpisa peticije in sicer:
- preko vašega Facebook profila;
- preko obrazca z vnosom vašega imena, priimka, mesta oz. kraja, telefonske številke (neobvezno) in elektronskega naslova.

Če se boste odločili za podpis preko obrazca na spletu, to storite na sledeč način:
1. obrazec izpolnete v vašimi podatki (ime, priimek, mesto oz. kraj, telefonska številka (neobvezno) in elektronski naslov)
2. če želite prejemati nadaljnja obvestila avtorja peticije - Občine Vransko v zvezi s to peticijo vnesete kljukico v okence Keep me updated on this petition, če ne želite prejemati nadaljnih obvestil pustite okence prazno
3. če želite, da so vaši ime in priimek ter kraj bivanja vidni vsem na spletu vnesete kljukico v polje Show my signature publicly, če želite, da so vidni samo avtorju peticije - Občini Vransko pustite okence prazno 
4. kliknete gumb Podpiši to peticijo
5. na vaš elektronski naslov boste nato prejeli elektronsko sporočilo s strani Pravapeticija.com z zahvalo za podpis peticije, v katerem pa morate vaš podpis peticije NUJNO POTRDITI S KLIKOM NA SPLETNO POVEZAVO pod stavkom To CONFIRM Your signature, please open the following page: 

Peticijo lahko podpišete do srede, v četrtek pa jo bomo naslovili na predsednika Republike Slovenije, g. Boruta Pahorja, predsednika Vlade Republike Slovenije g. Mira Cerarja, predsednika Državnega zbora Republike Slovenije, g. Milana Brgleza, varuhinjo človekovih pravic, go. Vlasto Nussdorfer ter Komisijo za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti Državnega zbora Republike Slovenije. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!