Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Javni poziv zavezancem za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča

Občina Vransko poziva vse zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, da na podlagi 15. člena Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v občini Vransko (Uradne objave Občine Vransko, št. 70/2017) prijavite vse morebitne spremembe, pomembne za odmero nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za stanovanjske objekte in/ali poslovne prostore za leto 2018.

Zavezanci so dolžni pristojni službi občinske uprave posredovati podatke najkasneje v petnajstih dneh po nastanku obveznosti plačevanja nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča in v istem roku tudi vse druge spremembe v zvezi z lastništvom oziroma uporabo ter površino stanovanjskih in poslovnih prostorov in dejansko komunalno opremljenostjo stavbnega zemljišča.

Podatke vpišete na obrazec Prijava podatkov za odmero nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, ki je na voljo v tajništvu občine v času uradnih ur občinske uprave ter na spletni strani občine, na spletni povezavi http://www.vransko.si/za-obcane/vloge-in-obrazci/

Izpolnjen obrazec najkasneje do 28. 2. 2018 oddate osebno v tajništvu občine v času uradnih ur občinske uprave ali pošljete na naslov: Občina Vransko, Vransko 59, 3305 Vransko.
Posredovani podatki bodo upoštevani pri ažuriranju baze NUSZ in odmeri nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za leto 2018.

V kolikor podatkov po preteku roka iz tega poziva ne bomo prejeli, vam bo nadomestilo za uporabo stavbenega zemljišča za leto 2018 odmerjeno na podlagi podatkov, s katerimi trenutno razpolagamo oziroma so evidentirani v obstoječi bazi NUSZ.

Obrazec za prijavo podatkov je priložen.

Oglejte si tudi