Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
6°C
SRE.
22°C
7°C
Oceni objavo

Javni poziv zavezancem za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča (NUSZ)

Občina Vransko poziva vse zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, da na podlagi Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča za območje Občine Vransko (Ur. l. RS, št. 124/2008 in 106/2009)  na priloženem obrazcu prijavijo vse  morebitne spremembe, pomembne za odmero  nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za stanovanjske objekte in/ali poslovne  prostore. 

 

Podatke vpišite na priložen obrazec in ga oddajte osebno v tajništvu občine  v času uradnih ur občinske uprave ali pošljite na naslov Občina Vransko, Občinska uprava, Vransko 59, 3305 Vransko najkasneje do 27. 2. 2015.

 

Pridobljene podatke potrebujemo za ažuriranje baze »nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča«  za tekoče leto 2015.

 

V kolikor podatkov po preteku roka iz tega poziva ne bomo prejeli, boste nadomestilo za uporabo SZ za leto 2015 prejeli obračunano na osnovi podatkov, s katerimi občina trenutno razpolaga oziroma so evidentirani v obstoječi bazi podatkov.

 

Obrazec najdete na spletni povezavi http://www.vransko.si/wp-content/uploads/vloge-in-obrazci/Prijava_podatkov_za_odmero_nadomestila_za_uporabo_stavbnega_zemljisca.doc

 

ŽUPAN

Franc Sušnik

Oglejte si tudi