Logo MojaObčina.si

Vransko

JUTRI
30°C
18°C
SRE.
33°C
16°C
906

POKAL OSTAL PRI ZAHODU

 V soboto, 29. 5. 2021, je na stadionu Videm potekala že osma tradicionalna nogometna tekma, na kateri so se pomerili prebivalci vzhodnega in zahodnega dela Vranskega. Ker nam žal letos vreme ni bilo naklonjeno kot pretekla leta, je bil dogodek prikrajšan za tekmi otrok in ženske ekipe. Temu primerna je bila tudi udeležba igralcev na glavni tekmi, ki je bila to leto verjetno najmanjša doslej. A kljub temu smo na igrišču lahko videli veliko dobrih potez in golov.

Za ekipo vzhoda so igrali: Sašo Otavnik, Matevž Križnik, Boris Križnik, Joži Kumer, Vid Križnik, Uroš Jug, Miha Lebar, Jernej Karničnik, Nejc Golavšek, Jernej Praprotnik, Lovro Praprotnik in Aleš Lapuh. Ekipo zahoda pa so na igrišču zastopali: Matic Arnšek, Timotej Kokovnik, Klemen Kološa, Denis Jesenik, Luka Jelen, Luka Kajbič, Martin Semprimožnik, Martin Cekin, Jure Marko, Luka Stepišnik, Miloš Rozman, Marko Lipovšek in  Aleksander Zagoričnik.

Vzhod, ki je bil tokrat »na papirju« velik favorit, je pričel silovito in hitro povedel. Gledalci na tribuni so bili prepričani, da bi letos kar koli drugega kot gladka zmaga vzhoda bilo veliko presenečenje. Ponovno smo dobili potrditev, zakaj je nogomet najbolj zanimiv šport na svetu. Ekipa vzhoda ni nikoli uspela povesti za več kot en gol, na koncu se je borbena in srčna igra izplačala zahodnjakom, ki so si uspeli priboriti strele iz najstrožje kazni. Redni del se je končal z rezultatom 3 : 3. Pri popularnem streljanju penalov je bila sreča na strani zahoda, ki je tako uspel naslov najboljšega v občini osvojiti drugo leto zapored. Kot smo za ekipe zahoda že vajeni, je njihov junak ponovno bil vratar.

Dogajanje se je nato z zelenice prestavilo pred Sneto skiro, kjer smo ob dobri hrani in pijači spremljali še finale lige prvakov.  Vsem bližnjim in daljnim sosedom se na tem mestu zahvaljujemo za strpnost ob našem glasnem praznovanju dolgo v noč.


NK Vransko


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi