Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
13°C
5°C
JUTRI
13°C
-1°C
703

Poletne počitniške animacije 2021 uspešno zaključene

Po uspešni lanskoletni »poizkusni« izvedbi počitniških animacij, ki so se izkazale za več kot dobrodošle, smo se v okviru projekta Medgeneracijski center Vransko odločili, da dvomesečno druženje otrokom zagotovimo tudi letos.

Prvič smo se srečali 7. julija, nato pa trikrat tedensko, do zaključka, 26. avgusta, ki smo ga popestrili s podelitvijo diplom udeležencem, zahval animatorjem, daril ter z napihljivimi igrali. Delavnic se je udeležilo 38 otrok, da so bile skupne urice zabavne in varne, pa je skrbelo skupaj 14 animatorjev  prostovoljcev.

Naš cilj je bil predvsem otrokom pričarati nepozabne izkušnje, jim omogočiti širok nabor različnih delavnic in kakovostno preživljanje prostega časa. Ker nam je bilo vreme naklonjeno, smo bili lahko vse dni zunaj.

Poleg vsakodnevnih jutranjih tematskih krogov prijateljstva, družabnih iger, športnih in ustvarjalnih aktivnosti smo dneve popestrili z divjim bingom na Gorici, lovom na zaklad, vodnimi igrami in tekmovanjem v pranju avtomobilov, pripravo smutijev, jogo, jezikovnimi delavnicami ter z obiskom plazilcev. Ker smo dekleta vseh starosti rade videti čudovito, nas je v svoj kozmetični salon povabila Katja Marn, Center jamskih doživetij Vransko nam je omogočil zipline v jami Škadavnici, s kužki so nas obiskali prostovoljci Zavoda Muri, o skrbi za zdravje pa so nas poučile prijazne gospe s Centra za krepitev zdravja Spodnje Savinjske doline.

Poleg vseh naštetih so nas pri izvedbi podprli Nogometni klub Vransko, PGD Vransko, Mali zakladi za velike zaklade, LeZate, Nastja Bregar (Super trening) in Pekarna Brglez.

Zadnji dan pa smo animatorji lahko prvič oblekli majice z našim znakom in sloganom ter razdelili predstavitvene letake, za kar sta poskrbela Aleksander Reberšek in packa.si. Izvedba delavnic se je v celoti financirala iz prostovoljnih prispevkov staršev ter donacij lokalnih podjetij.  

 

Animatorji Medgeneracijskega centra Vransko

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi