Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Žarek upanja za otroški nasmeh, zbrano 7500 evrov

Rotary klub Žalec je v sodelovanju z OŠ Vransko-Tabor in Občino Vransko v četrtek, 23. novembra, v Športni dvorani Vransko  pripravil tradicionalni, po vrsti enajsti dobrodelni koncert pod naslovom Žarek upanja za otroški nasmeh, na katerem so zbirali sredstva za otroke OŠ Vransko-Tabor in OŠ Polzela.  

Tokrat so na koncertu nastopili Orkester slovenske policije, Modrijani,  Ansambel Robija Zupana, klapa Skala, Isaac Palma, otroška in mladinska pevska zbora OŠ Vransko-Tabor in  OŠ Polzela.

Zbrane je uvodoma pozdravil župan Občine Vransko Franc Sušnik, predsednica žalskega Rotary kluba Magdalena Navodnik, ki se je v svojem nagovoru zahvalila vsem, ki so kakor koli pomagali, da je koncert tako dobro uspel ter da so zbrali skupaj 7500 evrov. Nato je predala dva simbolična čeka, ki sta ju prejela ravnateljica OŠ Vransko-Tabor Majda Pikl v znesku 5000 evrov in ravnateljica mag. Bernardka Sopčič iz OŠ  Polzela 2500 evrov.

Ob prejemu sta se obe ravnateljici zahvalili za donacijo ter poudarili, da bodo denar uporabili za financiranje nadstandardnih programov za socialno šibke otroke na obeh šolah. 

                                                                                                                                T. Tavčer

 

Oglejte si tudi