Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Letni občni zbor društva Livra

V ponedeljek, 6. 2. 2023, smo se zbrali na rednem letnem občnem zboru literarnega društva LiVra. Na občnem zboru sta se nam pridužili županja ga. Juhart in občinska svetnica ga. Reberšek. 

Predsednik Frenk Železnik je predstavil delovanje društva za pretekla tri leta. V času epidemioloških razmer je društvo delovalo po okrnjenem protokolu, a kljub temu z nekaterimi odmevnejšimi dogodki. Predstavil je tudi finančno stanje, v okviru katerega bomo izvajali prihodnje dogodke in aktivnosti. 

Za vnaprej smo si zadali nekaj manjših in nekaj večjih projektov. Med manjše spadajo sodelovanja na občinskih proslavah, pomoč na drsališču, obiski prireditev drugih društev in podobno. Dejavnosti, ki bodo zajemale večji intelektualni in časovni angažma, so: postavitev nove dramske igre, otroška predstava, ki je že prijavljena na tekmovanje na JSKD, sodelovanje na pustnem karnevalu, poletne delavnice (digitalna fotografija in street art), kino na prostem in vokalna skupina.

Sestanek je potekal v sproščenem vzdušju, ga. Juhart nas je za zastavljeno delo pohvalila in ponudila pomoč, če jo bomo potrebovali. Prav tako je pozdravila sodelovanje med društvi na Vranskem, kar je tudi nam izziv, ki se ga bomo z veseljem lotili. 

Lep pozdrav in še vedno velja, da se nam lahko priključite!

Društvo LiVra


Oglejte si tudi