Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) je  28. 1. 2022 ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU. Vavčer bodo lahko izkoristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d. o. o., s. p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje bo na voljo 3,3 milijonov evrov.

Namen vavčerja ostaja enak. Podjetja želimo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 evrov do 2.500 evrov za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 evrov na prijavitelja.

Glede na pretekle izkušnje oz. dinamiko povpraševanja po Vavčerju za digitalni marketing Sklad predvideva, da bo interes velik in bodo sredstva hitro porabljena, zato se podjetja, ki imajo namen oddati vlogo, poziva, naj to storijo čim prej.

Več informacij o javnem pozivu: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=145.


Slovenski podjetniški sklad

Oglejte si tudi