Vojnik

DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Iz Frizerske kamrce tudi z urejenimi nohti

Saro je pred osmimi leti ljubezen pripeljala iz Celja na Frankolovo. S partnerjem sta si uredila toplo stanovanje, kjer jima dneve lepšata čudovita 3- in 2-letna sinova. Sarina velika ljubezen je urejanje nohtov. Že od malih nog jo je zanimala kozmetika, vpisala se je na Srednjo zdravstveno in kozmetično šolo v Celju. Sprva sta jo zanimali ličenje in masaža. Ker pa je vedno bolj pogledovala po urejenih nohtih, se je v drugem letniku odločila za manikuro in podaljševanje nohtov. Za slednjega je še pred končanjem poklicne šole opravila tečaj.
Bogate izkušnje je pridobila v manjšem kozmetičnem salonu in doma, kjer je prijateljicam in sosedam urejala nohte. Neizmerna želja po odprtju lastnega posla je bila vedno večja. V času "koronske" krize, sredi aprila 2021, se je Sari nasmehnila sreča in s pomočjo partnerja Matica je odprla svoj "Nohtni kotiček" v prostorih Frizerske kamrce na Frankolovem. Strankam nudi podaljševanje nohtov z gelom, permanentno lakiranje in naravno manikuro ter masažo rok. Trudi se, da je v trendu. Udeležuje se izobraževanj. Pred kratkim je uspešno končala tečaj ornamentov (poslikava nohtov). K njej večinoma prihajajo stalne stranke, stare od 15 do 80 let. Ker pa dober glas seže v deveto vas, oziroma lahko bi rekli, da se lepi nohti vidijo daleč, čudoviti pa še dlje, prihaja vedno več novih strank tudi iz širše občine.
1/11

valentinovi nohti

nohti za novo leto

praznični nohti

rožnati s svetlico

nohtni kotiček

darilni bon

dekliški nohti

darilni bon

poročni nohti

Sara med urejanjem nohtov

podaljšani nohti s srčki
Ne glede na leta je pomembno poskrbeti za urejene nohte. Vabljeni k ogledu Instagrama (nohtni.koticek) in FB strani, kjer je objavljenih veliko fotografij. Če bi si tudi vi želeli čudovitih nohtov, ki jih boste s ponosom razkazoval, pa se le hitro naročite k Sari v Nohtni kotiček. Zagotovo boste šli od tam zadovoljni.

Tekst: Nuša Lilija

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi