Vojnik

DANES
23°C
13°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

Za najlepšo pričesko na Frankolovo odhiti

Frankolovčanka Monika Cerovšek je že vrsto let je razmišljala o svojem frizerskem salonu. Z dolgoletno prakso se je opogumila in ob podpori domačih leta 2018 odprla svoj frizerski salon v središču Frankolovega.

Monika je že od otroštva vedela, da bo postala frizerka, saj je že kot mala deklica lutkam urejala pričeske in pletla kitke. V tretjem razredu OŠ so pri uri slovenskega jezika pisali spis z naslovom Kaj boš, ko boš velik. Tukaj se je razpisala o svoji frizerski prihodnosti. Po končani OŠ se je res vpisala na frizersko šolo. Med šolanjem je ogromno prakse pridobila z urejanjem pričesk domačim. Ker so velika družina, so sosedje le redko prišli na vrsto. Kasneje je bila vrsto let zaposlena v Negi Celje in manjših frizerskih salonih, kjer se je še dodatno izobraževala in sledila modnim smernicam frizerske stroke. Ko se je na Frankolovem ponudila priložnost za odprtje frizerskega salona, so bili Moniki v podporo mož, s katerim sta v zakonu že dobrih 22 let, 21-letna hčerka ter 17- in 13-letna sinova. Po dobrih treh letih delovanja lastnega salona je Monika kljub »koronski« krizi zadovoljna. K njej prihajajo stalne stranke vseh generacij. Velikokrat istočasno pridejo vsi člani gospodinjstva. Večina strank so domačini, dobra reklama od ust do ust pa seže tudi širše v občino.

Potrudi se za vsako stranko. Poleg striženja nudi tudi nego las, barvanje, oblikovanje obrvi in barvanje trepalnic. Po predhodnem dogovoru uredi pričeske tudi izven delovnega časa, tako da so ljudje lahko urejeni na raznih slavnostnih dogodkih, kot so poroke, birme ali obhajila, maturantski plesi. Ker se udeležuje raznih izobraževanj, je nenehno v trendu. Svojim strankam glede pričesk tudi svetuje. Če si želite prenovljeno pričesko, se lahko v urejen in prijazen salon naročite po telefonu (051 381 814) ali preko FB strani (Frizerska kamrca). Za vse storitve lahko kupite tudi darilne bone.

1/21

Frizerska kamrca

Pričeska za obhajilo

kratka ženska pričeska

Kitke

Krajši lasje

Prameni

Žareče barve

Poročna pričeska

"Nore" barve

Kitke v kombinaciji valovitih las

Kratka pričeska

Čudoviti kodri

Dolgi lasje

Pramen

Oče in sin skupaj pri frizerki

Pričeska poročne družice

Otroško striženje

Poročna pričeska

Poročna

Delovni čas frizerskega salona

Frizerska kamrca tabla

Tekst: Nuša Lilija

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi