Logo MojaObčina.si

Vipava

JUTRI
17°C
0°C
PET.
18°C
0°C
Deli

Razstava zelenjave

Teden dni pred jesenskimi počitnicami je bil za učence šole Vrhpolje zaznamovan s pripravo razstave z naslovom Zelenjava. Tako učitelji, kot učenci, smo iskali ideje, kaj vse bi za razstavo pripravili. 'Deževale' so dejavnosti, druga za drugo in tako so nastali številni likovni in literarni izdelki, nekateri v času pouka in naravoslovnega dne, drugi pa med podaljšanim bivanjem.
Ob vstopu v našo jedilnico si lahko ogledate plakate, na katerih smo slikovno prikazali zelenjavo, pri kateri uživamo samo nadzemni ali podzemni del rastline ter najrazličnejše zelenjavne jedi. Eno smo celo pripravili in okusili. To je zelenjavna jed 'bulgur'. Različno zelenjavo smo tudi slikali, risali, upodabljali vrtne gredice ter čudovito urejene
vrtove polne zelenjave. Razstavo so popestrile lutke iz koruze ter sočna zelenjava z domačega vrta. Tu se najdejo tudi 'zelenjavne' zgodbice in pesmi, ki so jih sami napisali učenci. Upamo, da smo z razstavo ZELENJAVE in dejavnostmi, ki so bile povezane z njo, navdušili vse sodelujoče, da bodo vedno poskrbeli, da na domačih jedilnikih nikoli ne bo primanjkovalo zelenjave; saj je vendar takooo dobra!!!
Učenci in učitelji šole Vrhpolje

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!