Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

Poletne počitnice v CIRIUS-u

V CIRIUS-u Vipava je kljub poletnim počitnicam še vedno zelo živahno, saj je v varstvu še precej vrtčevskih otrok in učencev.Tudi med počitnicami potekajo fizioterapevtske, delovno terapevtske in logopedske obravnave v ustanovi in izven nje. Zato smo se potrudili, da v teh vročih dneh našim učencem obravnave popestrimo. Tako smo se konec junija odpravili na pohod v Idrijsko Belo. Po enournem pohodu smo se osvežili na tamkajšnjem kopališču in svoje ravnotežje preizkusili na supih. Dvakrat smo se odpeljali še na letno kopališče v Ajdovščino in tam preizkusili svoje, čez celo šolsko leto pridobljene plavalne veščine.

Ker pa brez hipoterapije ne gre, smo v torek, 5. julija, obiskali našega Pikota na Brjah in uživali fizioterapijo na konju. Še isti dan smo se na šolskem igrišču v Vipavi družili z otroki, ki obiskujejo športne počitnice ŠD Fuzbalerčka. Zabavali smo se ob igranju nogometa na milnici.

Učenci in terapevti CIRIUS-a Vipava smo skupaj uživali ob vseh terapevtskih dejavnostih. Učenci si želijo še veliko takih doživetij.

Manuela Urankar

Oglejte si tudi