Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Aktivnosti v 2016

Januarju

V januarju 2016 smo s pomočjo poverjenikov vsem članom izročili Program aktivnosti društva v 2016 in pripravili  poročil o delu v 2015. Posvetili smo se delovanju poverjenikov po Krajevnih skupnostih s poudarkom na obveščanju članstva o naših aktivnostih in pridobivanju novih članov.

Izvedli smo kadrovsko nadomestitev, dosedanja tajnica društva g. Marica Černigoj je zaradi drugih obveznosti sodelovanje odpovedala. Hvala ji za dobro sodelovanje. Po sklepu Upravnega odbora jo je nadomestila g. Vlasta Popovski, ki ima na tem področju dela izkušenj.

Februar

V hotelu Delfin smo prvo soboto odšli na enodnevno kopanje.

12. februarja 2016, smo izvedli skupaj z društvom Kraški klub za bolne po možganski kapi – Komen, predavanje o varovanju pred klopi. Poučno in strokovno nam je o nevarnost klopa predaval Dr. Vudrag Marko.

25. februarja bodo pohodniki društva obiskali Sabotin in Goriška Brda .

Marec:

V okviru praznovanja Dneva žena in Materinskega dne si bomo v Kulturnem domu v Vipavi 6. marca ob 16h ogledali gledališko predstavo Gugalnik, KUD Kambreško.

8. marca bo komisija za šport organizirala tradicionalni turnir v pikadu za članice društev upokojencev severnoprimorske. 

Marljivi koordinatorji pohodništva pripravljajo tudi v marcu pohod v neznano. 

Z družbo GOPET Tehnični pregledi in trgovina d.o.o, Goriška cesta 75, 5270 Ajdovščina, smo podpisali pogodbo o 15% popustu pri tehničnih pregledih vozil, ki so last članov DU Vipava.

Povabilo v članstvo:

Društvo Upokojencev Vipava vabi občane, da se včlanijo v društvo, ki letno organizira nad 30 raznih dogodkov.  Informacije lahko dobite na društvu vsak torek in sredo med 9. in 11. uro ali po tel. 05 3687314.

KI

Oglejte si tudi