Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
NED.
20°C
11°C
Oceni objavo

Letovanje varovancev VDC Ajdovščina-Vipava v zdravilišču Terme Laško

Tudi v letošnjem letu smo v Zdravilišču Terme Laško izvedli letovanje naših varovancev iz Stanovanjske skupine, Bivalne enote in dnevnega varstva VDC Ajdovščina-Vipava. Letovanje je potekalo v dveh skupinah; prva skupina od 22. 5. 2018 do 25. 5. 2018, druga skupina pa od 5. 6. 2018 do 8. 6. 2018. Varovance so spremljali zdravstveni delavci in varuhi.

Kot vedno nas je tudi letos pričakalo prijazno osebje hotela Zdravilišča Laško, saj prav domačnost in prijaznost zdraviliškega in strežnega osebja vzpostavi toplo vzdušje in prijetno bivanje in prav zaradi njih se radi vračamo že nekaj let, saj prostori omogočajo prosto gibanje predvsem osebam na vozičkih.

V času bivanja v Laškem nas je skoraj vse dni spremljalo lepo vreme, katere smo izkoristili za številne sprehode po okolici term in čudovitem parku Laško, ki se nahaja ob reki Savinji. Kopali smo se v bazenih s termalno vodo, popoldneve izkoristili za prijetno druženje ob popoldanski kavici in odšli na izlet v nakupovalni center v Celju po nakupih 'za dušo'.

Pravi ritual zadovoljstva za naše varovance je predstavljala zelo pestra, raznovrstna in odlično izbrana kulinarika, čudoviti svet sladic, raznovrstnega sadja in sladoleda. Pravi raj za naše gurmane.

Zagotovo lahko rečemo, da je bilo letošnje letovanje varovancev VDC Ajdovščina-Vipava v Termah Laško izpeljano odlično in izredno uspešno, maksimalno v korist, zadovoljstvo in dobremu počutju varovancev. Verjamemo, da so bila tudi njihova pričakovanja izpolnjena, saj smo jim kot institucija skupaj z vodstvom in delavci želeli omogočiti spremembo okolja, drugačen ritem življenja, skratka prijetno doživetje, da je tudi njihov svet in pa vsak dan vsaj za kratek čas za drobtinico drugačen.

Hvala Zdravilišču Laško in nasvidenje v letu 2019!


S.Ž.

Oglejte si tudi