Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

Novim zmagam naproti

Prostovoljno gasilsko društvo Podnanos se je letos prvič odpravilo na regijsko tekmovanje in to s sedmimi ekipami.

Ekipe so na občinskem tekmovanju, ki je potekalo v Vipavi, dosegle dobre rezultate in se uvrstile na regijsko tekmovanje in sicer s kar šestimi prvimi mesti in z enim drugim. Regijsko tekmovanje je potekalo v soboto, 6. junija 2015, v Idriji.

S tekmovanjem so začele najprej mladinke, ki so vajo opravile v svoji kategoriji najboljše in zasedle prvo mesto. Nadaljevali so pionirji, ki so z malce smole zasedli nehvaležno četrto mesto. Pionirke so tekmovale takoj za njimi in zasedle tretje mesto.

Starejši del zasedbe so sestavljale kar dve ekipi članic A, člani A in veterani. Mlajšim članicam se na žalost letos ni uspelo uvrstiti na državno tekmovanje. Udeležile pa se ga bodo starejše članice A, ki so zasedle tretje mesto in bodo že drugič zapored tekmovale na državnem tekmovanju. Prav tako so tudi člani A dosegli četrto mesto in se z grenkim priokusom vrnili iz Idrije. Najstarejša ekipa veteranov, ki že vrsto let vztrajno trenira, so zasedli odlično drugo mesto.

Vsem ekipam čestitamo za dosežene uspehe. Vsem štirim ekipam pa želimo, da se bodo dobro odrezale na državnem tekmovanju, ki jih čaka naslednje leto.

Tereza Vitežnik

 

Oglejte si tudi