Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Kako brezplačno do znanja o investiranju?

Tokrat imamo pri MojaObčina.si za vas posebno presenečenje, ki vas bo posebej navdušilo, če investirate ali če razmišljate o varčevanju oz. vlaganju svojega denarja.


Pred časom smo se udeležili seminarja Odprite očiki nas je navdušil in celo šokiral.  Govori namreč o stvareh pri investiranju in varčevanju denarja, ki jih navadno finančne družbe in finančni svetovalci zamolčijo ali celo skrbno prikrivajo. Skratka izjemno koristen seminar, ki vam osebno prihrani veliko denarja.

 

Ker je vodja seminarja, Robert Rolih, naš osebni prijatelj in poslovni partner, smo se z njim dogovorili za posebno ugodnost za naše bralce Mojaobčina.si in sicer za tiste, ki se boste odločili takoj, boste lahko prišlo do seminarja brezplačno (drugače cena 295€). 

 

O Robertu ste verjetno že veliko slišali, saj je prvi Slovenec z nazivom mednarodnega bestselling avtorja, v Londonu je prejel priznanje Evropski javni govorec leta, o njem pa so pisali ali govorili mediji, kot so RTV Slovenija, Kanal A, Delo, Večer, Dnevnik in pa celo ameriška Newsmax TV.

 

Robert bo imel dva termina seminarja Odprite oči (v tujini bolj poznan kot The Million Dollar Decision Live) na katerem bo obdelal tudi slovenske specifike pri delu z denarjem in vlaganju.

Da ne bi zamudili te izjemne ugodnosti, pojdite na stran seminarja, kjer si lahko preberete več o njem. Da bi si zagotovili karto brez plačila kotizacije, pa morate ob prijavi vpisati promocijsko kodoMOJA971 spodaj (ob vpisu se bo kotizacija spremenila iz 295€ v 0€).

 

Izgubiti ne morete ničesar. Če pa vlagate svoj denar v različne finančne produkte ali pa če ne veste, kam bi bilo v tem trenutku najbolje vložiti svoj denar, potem bo ta seminar za vas neprecenljiv.

Ker je število mest s to posebno kodo omejeno, vam predlagamo, da se hitro prijavite na strani https://program.panta-rei.si/mdd-ljubljana/ in vpišete kodo MOJA971, ter si tako zagotovite brezplačno mesto še danes! 

Oglejte si tudi