Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Izvajanje učne pomoči in inštrukcij v šolskem letu 2023/2024

V Zavodu Madinat bomo tudi letos izvajali učno pomoč in inštrukcije, predvsem s področja slovenščine. Pomoč je prednostno namenjena osnovnošolcem, po potrebi srednješolcem. Predšolski otroci, ki se učijo slovenščine, so prav tako dobrodošli. Več informacij v nadaljevanju.

1. Kdo izvaja učno pomoč in inštrukcje?

Učna pomoč se praviloma izvaja preko aplikacije Zoom. Izvajajo jo dijaki in študentje, kot prostovoljci. Enako velja za inštrukcije.

2. Kje se učna pomoč izvaja?

Učna pomoč se, kakor omenjeno, izvaja na daljavo, preko aplikacije Zoom.

3. Komu je učna pomoč namenjena (ali enak postopek velja za inštrukcije)?

Učna pomoč je prednostno namenjena vsem otrokom, ki se prvič srečajo z učenjem slovenščine kot tudi vsem tistim otrokom, ki imajo določene težave z učenjem in razumevanjem slovenščine, bodisi kot maternega jezika, bodisi kot drugega jezika. Za inštrukcije velja enako kakor za učno pomoč. 

4. V katerem jeziku poteka učna pomoč?

Učna pomoč poteka v slovenščini.

5. Koliko stane učna pomoč?

Učna pomoč je za udeležence brezplačna.

6. Kdaj se učna pomoč izvaja?

Učna pomoč se izvaja od ponedeljka do petka. Z izvajanjem bomo začeli v mesecu oktobru 2023.  Za konkreten termin se vsak posameznik dogovori individualno.

Potrebujete več informacij? Lahko jih pidobite pri naši vodji.  Vodja projekta učne pomoči je Marica Batič, email: zavod.madinat@gmail.com, tel.št.: 041 327 576




Oglejte si tudi