Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

Dozorela Tilia, polnih okusov in z novo preobleko

V duhu pomladi, ki prinaša najrazličnejše spremembe, se je tudi posestvo Tilia, ki je v svoji biti malce drugačna družinska vinarija, odločilo za pomladitev in nadgradnjo svoje celostne podobe.

Predstavitev vseh novosti bo potekala v sredo, 22. aprila na dvorcu Zemono, kjer boste lahko okusili tudi njihova najboljša vina.

Zasebna vinska klet, ki se nahaja v zgornji Vipavski dolini, je last Melite in Matjaža Lemut, ki sta univerzitetno izobražena (agronom in enologinja), z mednarodnimi izkušnjami.

Njuna ideja Tilie, kot majhne švicarske posesti, je letos dozorela in se s preimenovanjem v Hiša pinotov usmerila na sorto, ki Vipavsko dolino zaznamujejo že stoletja.

Novo poglavje v svojem delovanju pa je Tilia poudarila še z novo različice obstoječega logotipa, ki je minimalističen in eleganten, s pridihom tradicije, jasnosti in povezanosti z naravo.

Vabljeni vsi vinarji, agronomi, enologi, kletarji, vinopivci, blogerji, umetniki, poznavalci, ljubitelji dobrega in lepega, da v sredo, 22. aprila na Zemonu, nazdravite novi podobi Tilie estate.

ak

Oglejte si tudi