Logo MojaObčina.si

Vipava

DANES
26°C
15°C
JUTRI
22°C
14°C

Goče cvetijo

Na dan mladosti, 25. maja, je Krajevna skupnost Goče ob pomoči donatorjev razveselila svoje krajane z lončnicami, ki bodo krasile goške domove. Marljive roke domačink in domačinov so hitro in z veseljem uredile cvetlične aranžmaje. Lepo si je sedajogledatiurejene zelenice, vrtičke, dvorišča ali vrtne poti, vodnjake, okenske police, cvetoče balkone in terase. Okolico hiše je mogoče urediti na sto in en način, tudi brez večjih finančnih vložkov, vendar ne brez vztrajnosti in potrpežljivosti ter marljivih rok. In temu smo lahko priča med ogledom Goč. Občudovati delo ne le enega dne, temveč tudi večletni trud gojiteljic in njihovih pomočnikov. Prisrčna zahvala našim donatorjem teh cvetočih lončnic.

Ne cvetijo pa le Goče, ampak tudi pot do cerkvice nad Gočami, pot do Marije Snežne, za kar se pa na tem mestu zahvaljujemo pridnim in skrbnim rokam Darinke Ceket in Bojane Vovk. Z različnimi cvetnicami lepšata mnogim popotnikom sprehod do Marije Snežne, s tem ko skrbita za cvetlično gredo pri kapelici, cvetočo pot do cerkvice ter za vse cvetlične grede okrog cerkve.

Prelepi kotički krasijo našo malo vasico in njeno okolico. V svoji lepoti prikličejo spokojnost utrujenemu očesu in lepe misli mimoidočemu opazovalcu. Pridite in se na lastne oči prepričajte!

Anja Godnič

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi