Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
10°C
6°C

RAZPRODANO: 22. odprti hrami na Slapu

Organizator: Zavod Slap Vipava
Kontaktni podatki organizatorja: info@vipava-gourmet.si; 040 885 707.
Vstopnina: 35 EUR na osebo v predprodaji in 40 EUR na osebo na dan dogodka

Slapenski hrami bodo letos odprli svoja vrata v petek 25.11. in v soboto 26.11.2022 in to že 22. zapovrstjo.

Hrame bodo odprli:
- PETRIČ – vina s tradicijo
- PREGELJC VINA
- HIŠA VIN RONDIČ
- KMETIJA TROŠT
- VINA ŽORŽ 1696
- VINO MARC
- ROUNA – kozarec vipavske svežine
- VINA NA HRIBU


PROGRAM PRIREDITVE
Ob prihodu vas bomo pogostili z domačim pečenim pršutom v testu in ob predložitvi računa dali vstopnico, katera je vinski kozarec in vrečko za kozarec. S kozarcem boste imeli vstop za degustacijo vina po vseh kleteh. Kozarec in vrečka vam bosta ostali za spomin.
Po prigrizku vas bomo napotili do prve vstopne kleti. Od tu naprej se boste samostojno sprehajali od kleti do kleti. Brez skrbi, da se ne boste izgubili smo za vas pripravili zemljevid, kjer so označene vse točke prireditve.
Vsak vinar vam bo ponudil do pet različnih vzorcev vina poleg pa postregel dobrote, ki jih bodo pripravile domače kuharice po receptih svojih babic, postrežene na sodoben način.
KAJ DOBITE ZA CENO VSTOPNICE:
V ceno vstopnice je všteta degustacija vin in hrane pri vseh osmih vinarjih stane 35 EUR na osebo v predprodaji in 40 EUR na osebo na dan dogodka. Svetujemo vam, da vstopnico kupite v naprej, saj je število vstopnic, kot že pretekla leta omejeno in sicer 500 vstopnic za vsak dan dogodka.
Te lahko kupite na spodnji povezavi.
Plačate jih lahko s karticami ali z nakazilom na naš TRR.
Za skupine večje od 10 oseb in skupine, ki bodo na dogodek prišle s svojim organiziranim prevozom - kombi ali avtobus, te skupine vstopnic rezervirajo in/ali kupijo preko elektronskega naslova info@vipava-gourmet.si ali na telefonski številki  Denis - > klice sprejemamo po 16:00 uri.
DODATNA PONUDBA:
PREVOZ NA DOGODEK
Tudi letos je zagotovljen avtobusni prevoz iz parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani (odhod 25. in 26.11.2022 ob 15:15) na Slap in nazaj na Dolgi most (iz Slapa 10 minut čez polnoč). Doplačilo za prevoz iz Ljubljane znaša 15 EUR.
Vozovnice za avtobusni prevoz lahko tudi kupite na zgornjem naslovu. Nakup vozovnice je možen samo v primeru nakupa skupaj z vstopnico na dogodek.
Zbiramo tudi prijave za prevoz iz Maribora via Celje do Slapa in nazaj. Ter iz Škofje Loke via Kranj, Šenčur, Mengeš, Trzin in Črnuče do Slapa. Prevoz bomo izvedli v primeru dovolj velikega povpraševanja (minimalno za mali avtobus). Potrebe po prevozu prosimo pošljite na info@vipava-gourmet.si.
POMEMBNO: V primeru sprememb ukrepov preprečevanja širjenja COVID 19, katere ne bi dovoljevale izvedbe prireditve oziroma v primeru odpovedi prireditve zaradi druge višje sile bomo plačane vstopnice povrnili brez dodatnih stroškov ali pa po vaši želji prenesli v naslednje leto.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi