Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
6°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Tudi v drugo visok poraz naših nogometašev

Naši nogometaši so slabo pričelo novo sezono drugoligaškega nogometnega tekmovanja. Po uvodnem domačem porazu s Krko iz Novega mesta z 0:4 so se v 2. krogu na pot podali na gostovanje v Zavrč. Naši nogometaši so v boj krenili z nespremenjeno zasedbo kot proti Krki. Srečanje so bolje pričeli domači nogometaši, zapravili tudi najstrožjo kazen, a so naši nogometaši kmalu vzpostavili ravnotežje. Skozi celoten polčas sta bili ekipi na terenu enakovredni, nekoliko nevarnejši so bili celo naši nogometaši, ki so večkrat poizkusili s strelom proti vratom domačinov, V 42. minuti so naši nogometaši celo povedli, ko je po zmedi v obrambi Zavrča Sebastjan Petek žogo hladnokrvno poslal za hrbet domačega vratarja.

Ravnotežje moči se je v drugem polčasu popolnoma spremenilo in smo gledali popolnoma drugačno ekipo enih in drugih. Naši nogometaši so kljub boljšemu začetku in nekaj priložnosti Zavrča svojo mrežo ohranili nedotaknjeno vse do 63. minute, ko je domači nogometaš Marko Mrcijuš prvič zatresel mrežo našega vratarja Andrejča. Tako kot proti Krki je sledil dokončen razpad sistema v vrstah Veržeja, ki je nato do konca srečanja prejel še štiri zadetke. Najprej je v 70. minuti Zavrč povedel z zadetkom Alena Krajnca, v 79. minuti je vodstvo potrdil Mateo Monjac, tri minute zatem je vratarja Andrejča kot četrti premagal Marko Panikvar, ki je nato uspel zatresti mrežo Veržeja še v 88. minuti ter tako postavil končni rezultat 5:1.

V klubu naših nogometašev so tako po dveh krogih lahko upravičeno zaskrbljeni, saj so v dveh tekmah prejeli kar devet zadetkov, še bolj pa skrbi dejstvo, da jih prejemajo v serijah. Tudi naslednji konec tedna na domačem igrišču jih proti Triglavu čaka vse  prej kot lahka naloga. 

Povzeto po spletnih portalih www.snportal.si, www.nkzavrc.si in www.sobotainfo.com.

Oglejte si tudi