Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
14°C
5°C
Oceni objavo

Farmtechu prva zmaga v tej sezoni

V 7. krogu 2. SNL smo v Veržeju videli prvo slavje domačih nogometašev v tej sezoni in obenem prvo po novembru 2015. Začetek tekme ni bil ravno obetaven, saj so že v 2. minuti gostje povedli z 1:0,  po dosojeni najstrožji kazni je z 11 metrov bil uspešen Albin Kotnik. Že v 14. minuti so nogometaši Farmtecha preko Klemna Laha izid izenačili, v 37. minuti pa celo povedli. Glavni sodnik srečanja, Marko Lackovič, je namreč pokazal na belo točko po prekršku gostujočega igralca Hajdarovića , ki si je ob prekršku prislužil drugi rumeni karton in tako predčasno zapustil prizorišče. Uspešen izvajalec najstrožje kazni je bil Luka Vindiš. 

V drugem polčasu so gostje ostali samo z devetimi igralci, saj je prav tako drugi rumeni karton prejel strelec edinega gostujočega gola, Kotnik. Številčno premoč na igrišču so domači nogometaši kronali v 75. minuti, ko je zadel še Tadej Čuk. 

S prvo zmago v tej sezoni so Veržejski nogometaši pobegnili z zadnjega mesta na lestvici. V naslednjem krogu se bodo naši nogometaši odpravili na morje k trenutno drugouvrščeni ekipi NK Ankaran Hrvatini. 

Besedilo povzeto po portalu www.snportal.si
Fotografija: www.prlekija-on.net

Oglejte si tudi