Logo MojaObčina.si
JUTRI
5°C
-4°C
ČET.
2°C
-2°C
Oceni objavo

ODDALI SMO ZBRANO POMOČ  

V teh dneh, ko je Slovenijo doletela ena izmed najhujših katastrof, ki ima nepredstavljive razsežnosti, smo s težkim srcem spremljali poročanje iz najbolj prizadetih območij. Veliko nas je želelo pomagati, olajšati prizadetim težke trenutke, biti dober in sočuten državljan.

Zato se je tudi Civilna zaščita Občine Veržej pridružila številnim prostovoljcem in prostovoljnim gasilskim društvom v Pomurju ter ponudila svojo pomoč z zbiranjem najbolj potrebnih stvari. Zbiranje je potekalo v prostorih vseh treh prostovoljnih gasilskih društev Občine Veržej – PGD Bunčani, PGD Banovci in PGD Veržej.

Humanitarna pomoč je bila v soboto, 12. avgusta 2023 uspešno dostavljena in predana Krajevni skupnosti Kamnik – Duplica, ki jo bo po dogovoru s Civilno zaščito prerazporedila vsem, ki to potrebujejo. 

V imenu Civilne zaščite Občine Veržej se zahvaljujemo vsem Vam – prostovoljkam in prostovoljcem – ki ste se pridružili akciji zbiranja v tako velikem številu. Vedno znova dokazujemo, da smo skupaj močnejši, zato še enkrat hvala in poklon vsem, ki se trudite za boljši jutri vseh nas.


Oglejte si tudi