Logo MojaObčina.si

Veržej

JUTRI
25°C
14°C
ČE.
25°C
12°C

Kolesarski izlet

Prelepa zadnja sobota letošnjega avgusta je kot nalašč bila primerna, da smo se gasilci PGD Veržej podali na krajši kolesarski izlet. Ob 15. uri smo se zbralii pri gasilskem domu v Veržeju, nato pa nas je pot vodila skozi Veržej v smeri Bunčan. Ko smo prišli do križišča v Stara Novi vasi, smo zavili levo proti Iljaševcem, tam pa smo zavili desno, ko nas je pot skozi gozd pripeljala do Berkovskih Prelogov in Logarovec. V Logarovcih smo zavili levo proti Ključarovcem, nato pa smo nadaljevali pot skozi Borece in Križevce. Zapeljali smo še skozi Banovce in se vrnili nazaj pred domač gasilski dom.
Vso našo pot nas je spremljalo toplo sonce in obilo dobre volje in smeha. Na poti smo opravili tudi nekaj postankov, da so se najmlajši odpočili, malo večji pa okrepčali. V Logarovcih smo opravili malico, v Križevcih pa smo se okrepčali s sladoledom. Po prihodu domov okrog 18. ure smo se podružili še pri gasilskem domu na manjšem pikniku.
Zadali smo si, da bomo sedaj vsako leto zadnjo soboto v mesecu avgustu pripravili tak izlet, saj si v tem hitrem času, ko preprosto čas beži z neverjetno naglico, enostavno ne vzamemo dovolj časa zase in za prijatelje ter za druženje in sprostitev. Že sedaj velja povabilo za drugo leta, da se nam pridružite v čim večjem številu.

                                                                                                                                                                       Mihael Kolbl,
                                                                                                                                                           predsednik PGD Veržej

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi