Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
1°C
JUTRI
7°C
0°C
Oceni objavo

INFORMACIJE ZA OBČANE PO POPLAVAH V TRZINU

Obveščamo vas, da je vzpostavljena dežurna telefonska številka: 01/564 46 60, kamor se lahko obrnete, če potrebujete pomoč PGD Trzin ali CZ Trzin ter pridobite ažurne informacije o nadaljnjih ukrepih.

V kolikor potrebujete protipoplavne vreče so le-te na voljo pred Domom zaščite in reševanja (DZiR) na Mengeški cesti 2A v Trzinu, tam se nahaja tudi štab občinske civilne zaščite in evakuacijski prostori. Vse, ki ste včeraj prevzeli protipoplavne vreče, prosimo, da jih do konca poplavne nevarnosti ne umikate, nato pa shranite za morebitno vnovično uporabo. Vreče zložite na kup in jih pokrijte, da niso izpostavljene sončnemu sevanju, sicer hitro preperijo.

Člani prostovoljnega gasilskega društva Trzin in člani občinskega štaba bodo danes in v prihodnjih dneh nadaljevali z izčrpavanjem vode po objektih, kolikor je to glede na kapacitete mogoče, prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost.

Po podatkih javnega komunalnega podjetja Prodnik je preskrba z vodo na območju Trzina nemotena, voda je pitna. Zaradi izrednih razmer pa bo tudi jutri, v nedeljo 6.8.2023, odprt Center za ravnanje z odpadki Dob ter v tednu med 7. in 11. 8. 2023, od 8.00 do 20.00 ure.

Prosimo vas, da spremljate občinsko spletno stran ter Facebook strani Trzinski odsev in PGD Trzin, kjer bodo opisane nadaljnje aktivnosti pripadnikov sil zaščite in reševanja.

Občina Trzin in občinski štab Civilne zaščite Trzin

Oglejte si tudi