Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
6°C
PET.
10°C
6°C
Letne kuhinje so primerne za zabave in druženje na prostem.
Storitev, Trgovina, Gradnja

FIGURA d.o.o.

Predstavitev

V podjetju FIGURA d.o.o. izdelujejo letne kuhinje, vodnjake in fontane. Prisotni so že več kot 20 let in se ukvarjajo z razvojem in proizvodnjo visokokakovostnih okrasnih izdelkov iz umetnega kamna. Pri delu se osredotočijo na visoko kakovost izdelkov. 

Ponujajo trajnostne in dovršene izdelke. Izdelujejo po naročilu, zato se prilagodijo vašim željam. Pri delu uporabljajo dobre materiale, ki so obstojni in omogočajo brezskrbno uporabo. 


LETNE KUHINJE IN KAMINE
Letne kuhinje so odlična rešitev za vse, ki radi pripravljajo hrano na prostem. Odporne so na vremenske vplive, poleg tega tudi estetsko dopolnjujejo prostor. Izdelujejo jih po naročilu v različnih dimenzijah in strukturah (štokano, brušeni teraco, ...)

VODNJAKI
Izbirate lahko med stenskimi, prostostoječimi ali okrasnimi vodnjaki.  Vodnjaki popolnoma spremenijo podobo vrta, ga popestrijo. Hkrati lahko z vodnjaki poskrbite še za dodatno opremo, to so pipe iz medenine, zaščitne mreže in vrata vodnjakov.

  • Podjetje se že več kot 20 let ukvarja s proizvodnjo vodnjakov in fontan.
  • Imajo raznoliko ponudbo vodnjakov.
  • Vodnjaki so slovenski proizvod.
  • Večina vodnjakov je modelno zaščitenih.
  • So ročno uliti iz kakovostnih materialov.
  • Korita pri vodnjakih imajo površinsko glazuro.


PIPE
Pipe se lahko naročijo v kompletu  z vodnjakom ali letno kuhinjo. Izbirate lahko med različnimi modeli.

FONTANE
Fontane z vodometom omogočajo popestritev na velikih ali majhnih vrtovih. Tok vode deluje pomirjujoče in lahko ublaži morebitni okoliški hrup. 

STEBRI
Stebre se lahko uporablja v notranjosti hiše ali zunanjosti. Stebre oblikujejo v skladu s prostorom, kjer bodo in dodajo različne podstavke in kapitele.

OSTALO
Izdelujejo tudi mize, stole in ograje. Vsakemu naročniku prisluhnejo in se dogovorijo za najboljšo rešitev.

Na YouTube kanalu si lahko ogledate predstavitev izdelkov podjetja, sledite jim lahko na Facebooku ali si ogledate njihovo spletno stran. Za vsa vprašanja so vam na voljo na 041 724 400.


Letne kuhinje so primerne za zabave in druženje na prostem. Kuhinje so odporne na vremenske vplive. Dobro izdelana kuhinja tudi estetsko dopolnjuje prostor.  Izdelujejo jih po naročilu v različnih dimenzijah in stuktutrah (štokano, brušeni teraco, ...) Vodnjaki so lahko kot okras vašemu vrtu ali pa vam nudijo osvežitev v toplih mesecih. FIGURA d.o.o. FIGURA d.o.o. FIGURA d.o.o.