Logo MojaObčina.si

Trzin

JUTRI
5°C
-4°C
NED.
8°C
-6°C
ENERGO OPTIMA, d.o.o.
Deli
Storitev

ENERGO OPTIMA, d.o.o.

ENERGO OPTIMA, d.o.o.
Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje ENERGO OPTIMA, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005. Glavna dejavnost podjetja je sodobna in varčna energetika bivalnih prostorov vseh velikosti in alternativni energetski viri. Imajo zaposlene visokoizobražene delavce, ki predstavljajo jedro podjetja.

BIVALNI OBJEKTI
Načrtujejo, svetujejo in izvajajo energetske sisteme ter strojne instalacije z alternativnimi viri energije za nizkoenergijske in pasivne objekte. Vgradijo toplotne črpalke različnih tipov in velikosti, kotle na lesno biomaso ali druge vire energije. Sodelujejo z najkvalitetnejšimi dobavitelji opreme.

Zaradi natančnega poznavanja opreme, lahko svetujejo strankam v različnih fazah načrtovanja. Pripravijo lahko optimalen sistem za izbrano lokacijo, karakter objekta in želje stranke.

UPRAVLJANJE Z ENERGIJO
Investirajo v alternativne energetske sisteme, oskrbujemo s toplotno energijo iz lesne biomase in z lastnimi programskimi orodji za nadzor in upravljanje energije 
skrbijo za racionalno rabo energije in stroške v bivalnih objektih in velikih industrijskih sistemih.

Izdelujejo energetske študije in analize ukrepov za racionalizacijo rabe energije. Imajo lastno profesionalno programsko orodje APEMEO, ki omogoča izdelave analiz rabe energije in stroškov za energijo ter planiranje in tekoče spremljanje absolutne in specifične rabe energije in stroškov za energijo.

INDUSTRIJA
Svetujejo, načrtujejo in pripravijo  nove večje energetske in tehnološke sisteme v industriji. V smislu porabe energije racionalizirajo tudi obstoječe velike energetske in tehnološke sisteme v industriji. Njihovi naročniki so tudi srednjevelika in manjša proizvodna podjetja v Sloveniji in tujini. 

REFERENCE
V letih delovanja so nabrali precej referenc in izkušenj s področja energetskega načrtovanja, izvajanja in upravljanja z energijoNa področju upravljanja z energijo se lahko pohvalijo z večjim številom izdelav konkretnih predlogov za racionalizacijo porabe energije in aktivnim uprvljanjem porabe energije v podjetjih. 


Vodilo podjetja  ENERGO OPTIMA, d.o.o. je kvalitetna in celostna storitev. Redno tudi izobražujejo študente strojništva, ki s tem pridobijo koristne izkušnje. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran ali jim pišite na  info@energo-optima.si.
ENERGO OPTIMA, d.o.o. ENERGO OPTIMA, d.o.o. ENERGO OPTIMA, d.o.o. ENERGO OPTIMA, d.o.o.