Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Predstavitev knjige Pot resnice Marinke Mikelj

"Pot resnice namenjam celemu svetu. Odkriva zmote, v katere se nehote zapletamo, opozarja nas na prepreke, ki si jih ne vedoč postavljamo in nas varno vodi v ocean neskončne zavesti," je v uvodu knjige zapisala Marinka Mikelj, katere poslanstvo je učiti ljudi živeti.

Marinka Mikelj se je rodila v Loki pri Tržiču, danes pa živi v Miljah pri Kranju. Da so njene roke čudežne, pričajo številni, ki hodijo k njej na terapije. Pomaga tudi pri premagovanju urokov, zelo ljube so ji številke, ki ji zelo veliko povedo o človekovih danostih in talentih. Pred mnogimi leti se je prvič v življenju soočila z izkušnjo težke bolezni. Premagala je raka. Tudi zato se je odločila, da napiše knjigo in z njo pomaga mnogim, ki se bodo nekoč morda znašli v podobni situaciji. 

 

O svoji poti, poti medija, poti jasnovidnosti skozi številke in drugih zanimivih dogodkih iz svojega življenja, bo Marinka Mikelj pripovedovala v petek, 28. novembra 2014, ob 17. uri pri Puč, poleg Cvetličarne Urška v Britofu pri Kranju. Vabljeni na predstavitev njene prve knjige Pot resnice. 

Oglejte si tudi