Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
22°C
1°C
JUTRI
20°C
1°C
Deli
6738

DVORANO TRŽIŠKIH OLIMPIJCEV ČAKA PRENOVA PARKETA

Danes dopoldne (25.5.2017) je župan Občine Tržič mag. Borut Sajovic s predstavnikom izbranega izvajalca, podjetja Jurles d.o.o. iz Slovenske Bistice, podpisal pogodbo za prenovo Dvorane tržiških olimpijcev.

V letu 2002 zgrajena športna dvorana ima že po 15 letih dotrajan in poškodovan parket, zato smo se na občini odločili, da  osnovnošolski mladini in številnim vadečim športnikom ter uporabnikom dvorane, zagotovimo varen in kvaliteten pod,” je ob podpisu pogodbe povedal župan mag. Borut Sajovic. Gre za položitev cca 1.200 m2 novega parketa. Dela, vredna 149.688 eur z ddv, bo podjetje Jurles d.o.o. opravljalo v letošnjem poletju in zaključilo v prvem tednu septembra.

 

“Posebej smo  pozorni na kvaliteto. Parket bo a testiran s Fiba certifikati,  dodali mu bomo sodobnejše prekrivanje, ob tem pa bo potrebno posodobiti tudi nekaj opreme  v sami dvorani in opraviti vzdrževalna dela na tribunah,” dodaja župan mag. Sajovic, ki je prepričan, da bodo Tržičani in ostali uporabniki ta, za šport, kulturo in  družabno življenje v Tržiču pomemben, kvaliteten in dragocen objekt, v prenovljeni, boljši izvedbi, spet lahko uporabljali od septembra naprej. 

 

Nadzor nad deli bo opravljalo podjetje Domplan, d. d. Kranj. 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi