Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
4°C
JUTRI
8°C
4°C
Oceni objavo

SPREJEM NAJBOLJŠIH UČENCEV PRI ŽUPANU

Tudi letos je sredi junija župan Občine Tržič, mag. Borut Sajovic sprejel najboljše učence vseh treh osnovnih šol. Skupno je v vseh devetih letih šolanja doseglo »odličen uspeh« 27 učencev.

V pozdravnem govoru je  učencem čestital za njihov uspeh in jim zaželel, da bi pridobljeno znanje negovali kot pomembno vrednoto in ga uspešno prenašali v nadaljnja leta šolanja in življenja. Zahvalil se je tudi vsem ravnateljem, učiteljem in staršem. Učenci so ob sprejemu prejeli knjižna darila, se pogostili, ob koncu pa postavili pred objektiv in spominsko zabeležili ta nepozabni dogodek.

Odlični učenci so bili: v OŠ Tržič: Matic Jugovic, Nik Dobovšek, Katarina Hanžek Plementaš, Adriana Mediževec, Aaron Marcel Veldin, Katja Žitnik, Ema Koder Mauko, Lana Petrovič, Matevž Malovrh, v OŠ Križe:

Lina Peharc, Žiga Perčič, Neža Pintarič, Ema Terbovc, Tinakara Zaletel, Jan Bitežnik, Drejc Fležar, Žan Škrjanec, in v OŠ Bistrica: Nina Bohinjc, Vili Grdič, Nika Horvat, Nika Toporiš, Sara Završnik Puhar, Nina Žumer, Benjamin Štangar, Monika Stržinar, Katja Pagon in Katarina Miklavčič.

Prisrčno voščilo učencem ter vsem, ki ste jim pomagali ter jih spodbujali na njihovih poteh. Znanje uresničuje sanje! S svojim odličnim in vztrajnim delom ste že pokazali, da znate hoditi po čudovitih poteh znanja.  

Oglejte si tudi