Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

OBČINA TRŽIČ SOFINANCIRA NAKUP MALIH KOMUNALNIH ČISTILNIH NAPRAV

Občina Tržič je objavila Javni razpis za dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za sofinanciranje nakupa malih komunalnih čistilnih naprav na območju občine Tržič v letu 2017.
Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za sofinanciranje stroškov nakupa malih komunalnih čistilnih naprav za čiščenje komunalne odpadne vode iz stanovanjskih stavb (MKČN) velikosti do 50 populacijskih enot na tistih poselitvenih območjih v občini Tržič, na katerih občina ne bo zagotavljala odvajanja odpadnih voda v javno kanalizacijo skladno z veljavnim državnim Operativnim programom odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode v Republiki Sloveniji ter Operativnim programom odvajanja in čiščenja komunalne vode v Občini Tržič. To so območja: Brdo, del Čadovelj, Dolina, Gozd, Grahovše, Hudi Graben,  Hušica, Leše, Novake, Paloviče, Popovo, Potarje, Senično, Spodnje Vetrno, Vadiče, Visoče, Zgornje Vetrno, del naselja Podljubelj (izven aglomeracije Podljubelj) in ostala območja izven aglomeracij kjer je opremljanje z javno kanalizacijo po Operativnem programu odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode v Republiki Sloveniji obvezno.  

Pogoji javnega razpisa veljajo tudi za sofinanciranje nakupa potrebnega materiala za rastlinske čistilne naprave (RČN).

V letošnjem letu višina razpoložljivih finančnih sredstev za predmet razpisa znaša 17.000 evrov. Razpis je odprt do vključno četrtka, 30. novembra 2017 oz. do porabe sredstev.

 

Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani Občine Tržič http://www.trzic.si/obcina/javni-razpisi-in-objave/.

 

Oglejte si tudi