Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

NARIŠIMO NASMEHE NA OBRAZE OTROK!

Pridružite se nam pri zbiralni akciji prazničnih daril! Letos, v Društvu ZA razvoj Tržiča v sodelovanju s humanitarnim društvom ADRA Slovenija, zbiramo darila za otroke in mladostnike, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin, rejniških družin, so vključeni v različne zavode in otroke iz Mladinskega centra v naši občini. 


KAJ LAHKO PODARITE:

keramične lončke, šalčke, flaše za vodo, igrače, žoge, kolebnice, sestavljanke, rokavice, kape, rute, šale, naušnike, nogavice, gamaše, pasove, barvice, flomastre, svinčnike, puščice, šilčke, zvezke, blokce, denarnice, ure, “otroški” nakit, kozmetiko (šampon, gel za tuširanje, zobna pasta, deodorant, parfumček, zobna ščetka, žajfice, kremice, šminkice ...) torbe, torbice, sladkarije, knjige, družabne igre, plastelin, plišaste igrače, kocke, otroška oblačila, čevlje in še kaj. Imejte v mislih tudi kakšne malo večje otroke - najstnike (do 18 let). Darila lahko kupite sami ali pa finančno donacijo nakažete na naš račun, Društvo ZA: TRR SI56 0510 0801 4056 747, odprt pri Abanki Vipa d.d. PE Tržič, BIC je ABANSI2X. Namen nakazila: Donacija.


KJE:

Predilniška cesta 14, Tržič (Stranski vhod, prvo nadstropje.)

KDAJ:

V torek, 15. decembra med 17. in 18. uro. Če želite, lahko tudi v dopoldanskem času, vendar prej pokličite na: 040 758 384.


Vsem, ki se nam boste pridružili pri zbiranju daril, se iskreno zahvaljujemo!

https://www.facebook.com/events/483720905146903/

Oglejte si tudi