Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
14°C
0°C
JUTRI
6°C
-6°C
1142

PRILOŽNOST ZA PODJETNE

V četrtek, 2. junija 2016, ob 19.30 vabljeni na Podjetniški večer v kavarno Stara Godba v Tržiču. Tema tokratnega večera bodo mobilne aplikacije.

Dejstva, da je vse na internetu, se že dolgo zavedamo. Do prihoda pametnih telefon, smo do spleta dostopali predvsem preko stacionarnih in prenosnih računalnikov. Zdaj pa se je uporaba interneta preselila na pametne telefone. In ravno intenzivna uporaba le-teh je omogočila izjemen razvoj industrije mobilnih aplikaciji. Kakšne teme so najbolj primerne za aplikacije? Kako aplikacijo umestiti v širši kontekst naše poslovne ponudbe? Na kakšne načine poiskati uporabnike? Kako oblikovati aplikacijo, ki nam bo omogočila tudi zaslužek? Odgovore na ta vprašanja bomo poiskali  tokratnem kreativnem podjetniškem večeru.

 

Osrednji gost večera bo Matic Bitenc, ki je soustanovitelj in direktor podjetja Toshl. Njihova aplikacija Toshl poskrbi, da imajo uporabniki lastne finance v dobri kondiciji. Dnevno jo uporablja sto tisoče ljudi po vsem svetu. Njihovo podjetje se je med drugim uvrstilo v pospeševalnik 500 Startups. O njih pišejo prestižni časopisi, kot je New York Times. Matic je v podjetju odgovoren za razvoj novih konceptov in poslovnih modelov. Kot arhitekt za uporabniške izkušnje v podjetju 3fs je razvijal in vodil projekte za poslovne modele in uporabniške izkušnje za mobilne in spletne aplikacije. Leta 2004 je so-ustanovil slovensko Mac skupnost Jabuk. Je tudi član Sveta za elektronske komunikacije Republike Slovenije.

 

Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate.

Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

 

 Občina Tržič v sodelovanju z Ljudsko univerzo Tržič v letu 2016 pripravlja niz motivacijskih in aktivacijskih dogodkov za vse, ki se želijo podati na podjetniško pot. Gre za odprte dogodke, ki se jih lahko udeleži vsakdo. Podjetniške večere organiziramo z namenom navdušiti proaktivne posameznike s svežimi in perspektivnimi poslovnimi priložnostmi in podjetniškimi pristopi.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!