Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
11°C
4°C
JUTRI
10°C
-4°C
Deli
2673

Predavanje HOMEOPATIJA: PODOBNO SE ZDRAVI S PODOBNIM

Občina Tržič vas vabi na predavanje homeopatinje Alenke Andjelić Dolžan, mag. farm., z naslovom HOMEOPATIJA: PODOBNO SE ZDRAVI S PODOBNIM, ki bo v torek, 19. februarja 2019, ob 18. uri, v Razstavno-izobraževalnem središču Dolina.

Predavateljica je 25-letno lekarniško prakso želela nadgraditi in pacientom poleg svetovanja in lajšanja simptomov z zdravili in zelišči ponuditi tudi drugo možnost: da si ustvarijo večjo kakovost življenja, zmanjšajo možnost, da zbolijo, si olajšajo potek kroničnih bolezni in začnejo živeti bolj ozaveščeno. Pred 15 leti je uspešno zaključila 4-letno francosko homeopatsko šolo, nekaj let zatem še Mednarodno akademijo za klasično homeopatijo ter postala Bachov cvetni terapevt. Homeopatija je postala vsakdanja spremljevalka tudi v lekarni, redno sodeluje v vebinarjih in izobraževanjih po svetu. Zadnja štiri leta deluje na mestu predsednice homeopatske sekcije pri Slovenskem farmacevtskem društvu, kjer organizirajo tudi mednarodna izobraževanja za strokovno javnost.


Na predavanju bomo izvedeli, zakaj homeopatska metoda zdravljenja v svetu in tudi v Sloveniji ponovno pridobiva na veljavi, zakaj jo imenujemo holistično, kako poteka homeopatsko zdravljenje in kako se zdravila razlikujejo od zdravil v uradni medicini, pa tudi, kako s homeopatijo lahko pomagamo sebi, živalim in rastlinam.

Vljudno vabljeni!


Več informacij: TPIC Tržič, informacije@trzic.si, 04 59 71 536

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi