Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Kreativni podjetniški večeri

Občina Tržič v sodelovanju z Ljudsko univerzo Tržič v letu 2016 pripravlja niz motivacijskih in aktivacijskih dogodkov za vse, ki se želijo podati na podjetniško pot. Gre za odprte dogodke, ki se jih lahko udeleži vsakdo. Podjetniške večere organiziramo z namenom navdušiti proaktivne posameznike s svežimi in perspektivnimi poslovnimi priložnostmi in podjetniškimi pristopi.
Prvi podjetniški večer bo posvečen poslovnim priložnostim v turizmu. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako povezati male lokalne zgodbe v globalno zanimive turistične produkte in s tem oblikovati dober posel. Odgovore na to vprašanje nam bo ponudil osrednji gost večera, gospod Matjaž Pavlin, avtor in soavtor izjemno uspešnih in večkrat nagrajenih turističnih produktov kot so Turizem v zidanicah, Splavarjenje z Rudolfovim splavom po reki Krki in Zgodba o cvičku na Matjaževi domačiji. Matjaž je tudi direktor turistične agencije Kompas Novo mesto.
V nadaljevanju pa se bodo zvrstile še naslednje teme:priložnosti, ki jih ponuja turizem, internet, les, kmetijstvo in samooskrba s hrano, čevljarstvo, socialno podjetništvo.
Dogodki bodo potekali v obliki druženj z izobraževalno noto med že uveljavljenimi podjetniki in tistimi, ki jih podjetništvo zanima in privlači. Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate-na prvi večer, ki bo v četrtek, 25.2.2016 v Kavarno Stara Godba. Več o projektu pa na www.trzicpodjeten.si.

Oglejte si tudi