Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

DAN TRŽIŠKIH PLANINCEV PRI PLANINSKEM DOMU POD STORŽIČEM

Planinsko društvo Tržič to nedeljo pripravlja Dan tržiških planincev pri Planinskem domu pod Storžičem. Dan bo namenjen planinskim pohodom, gorskemu kolesarjenju, alpinističnemu in športnemu plezanju, predstavitvi opreme Gorsko reševalne službe in zabavnemu programu.
Istočasno bo odprtje novih pridobitev, s katerimi se lahko pohvali PD Tržič. Planinski dom pod Storžičem je bogatejši za sobo s skupnimi ležišči in novo stranišče, pridobil je ** kolesarski zvezdici, na svoj račun pa bodo odslej prišli tudi najmlajši, za katere so uredili otroški kotiček.

Poleg družabnega srečanja bodo predstavniki Planinskega društva Tržič pohodnike in druge obiskovalce seznanili z delom društva v tem letu in jih seznanili z načrti. Koči na Kofcah in pod Storžičem se lahko pohvalita z znakom Pohodništvo in kolesarjenje GIZ za kolesarjem prijazno kočo, društvo je eden od prejemnikov sredstev občinskega razpisa za sobodajalce in je z obnovitvenimi deli v koči že pričelo, Dom pod Storžičem pa želijo razviti v turno-kolesarski center – TKUC. 


Dan tržiških planincev pri Planinskem domu pod Storžičem bo v nedeljo, 25. septembra 2016, od 9. ure dalje.
Podroben program dogajanja, ki ga bo v družabnem delu popestrila priljubljena slovenska pevka Manca Špik,  je zapisan v priponki.



Oglejte si tudi