Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Sobotni koncert z legendarnim Andrejem Šifrerjem z Gorenjske plaže prestavljeno v večnamenski objekt BPT

Andrej Šifrer že več kot 50 let ustvarja v slovenskem glasbenem prostoru, na katerem je pustil neizbrisljiv pečat. Generacije smo odraščale ob pesmih, kot so Gorska roža, Za prijatelje, Vse manj je dobrih gostiln. Njegovi teksti v sebi nosijo iskrenost, s katero se lahko poistoveti vsak izmed nas, medtem, ko nas ritmi zapeljejo v plesne korake.

Za tematsko piko na i koncerta, ki ga ob koncu poletja organizira Občina Tržič,  bosta poskrbela Beer Belly Band z irsko tradicionalno glasbo in Fridayz Band z Markom Stankovičem, finalistom v oddaji Slovenija ima talent. 

Vstopnice so v predprodaji v TPIC Tržič po 5 evrov za študente, dijake, ter upokojence in po 8 evrov za vse ostale. Na dan dogodka bo enotna cena za vse obiskovalce 10 evrov, vstopnice pa bodo na voljo pred vhodom na prireditveni prostor.

Zaradi slabe vremenske napovedi, je koncert z Gorenjske plaže prestavljen v večnamenski objekt BPT. Poslovimo se od čudovitega poletja, kot se to spodobi, z unikatnim koncertom, v soboto, 27. avgusta 2022, od 21. ure dalje.    

Povezave

www.trzic.si

Oglejte si tudi