Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Strokovna ekskurzija

Počasi se vračamo v novo normalnost in aktivnosti, ki smo jih planirali že v letu 2020, se lahko izvedejo ob upoštevanju priporočil NIJZ.
Po večmesečnih omejitvah zaradi epidemije Covid 19 smo člani ZŠAM Tržič ob sproščanju vladnih omejevalnih ukrepov in primernem nivoju precepljenosti 3. junija 2021 izvedli že v letu 2020 planirano strokovno ekskurzijo v Center varne vožnje ZŠAM Celje v Ljubečni (v nadaljevanju CVV).  

Ekskurzija se je po prihodu v CVV in postreženi jutranji kavi začela po programu, ki smo ga v pripravi na ekskurzijo uskladili s strokovnjaki iz CVV in prilagodili udeležencem.

Prvi del je bil namenjen posredovanju aktualnih vsebin v predavalnici. Po šolski uri teorije pa smo se odpravili na poligon, kjer smo se seznanili z opremo in vrstami veščin, ki jih pridobi udeleženec tečaja varne vožnje v varnem in nadzorovanem okolju. Seveda vse s praktičnim prikazom.

Po treh urah programiranih aktivnosti smo se polni vtisov in novih znanj odpravili na kosilo ter popoldne dopolnili še z ogledom Šmartinskega jezera in stanovskim druženjem, ki smo ga člani v času vladnih omejitev močno pogrešali.  

 

AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU !

Oglejte si tudi