Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
-2°C
-2°C
ČE.
1°C
-2°C
Deli
3927

Občni zbor ZŠAM Tržič

Združenje šoferje in avtomehanikov Tržič po vsestransko uspešnem letu 2017 prehaja v novo leto 2018 in novo štiriletno mandatno obdobje z ambicioznim planom aktivnosti in novo izvoljenimi organi Združenja.

V petek, 2. februarja 2018 ob 18:00, smo člani ZŠAM Tržič v prostorih restavracije RAJ izvedli občni zbor Združenja. Žal so vremenske razmere povzročile, da je večina vabljenih gostov odpovedala svojo prisotnost. Kljub te u so se ga udeležili predsednik predsedstva ZZŠAM Slovenije mag. Aleš Kocjančič, župan občine Tržič mag. Borut Sajovic in predsednica Društva upokojencev Tržič ga. Zvonka Pretnar.

Kljub neugodnim vremenskim razmeram je bilo na dogodku zadostno število članov, da smo lahko planirane točke dnevnega reda obdelali in ob tem tudi pravnomočno glasovali o predlaganih sklepih.

Tako so bili soglasno potrjeni vsi predlagani sklepi, vključno s potrditvijo poročil o delu, blagajniškem poslovanju in poročila nadzornega odbora, razrešnico organom združenja za preteklo mandatno obdobje, izvolitvijo organov Združenja za naslednje mandatno obdobje in  planom aktivnosti Združenja za leto 2018. Sprejet je bil tudi sklep o ustanovitvi podmladka ZŠAM Tržič, kar bo pomembno za pridobitev mladih članov. 
Kot običajno smo podelili tudi »stažne« značke članom za dolgoletno neprekinjeno članstvo in plaketo humanosti. Prvič v zgodovini ZZŠAM Slovenije pa smo podelili tudi značko za 65-letni staž našemu članu. Značka je bila za to priložnost na novo oblikovana in namensko izdelana.   

Občni zbor smo po uradnem delu zaključili s sproščenim družabnim srečanjem članov in prisotnih vabljenih gostov.
Aktivni za varnost v prometu !

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij