Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Novo vodstvo Zveze združenj šoferjev in avtomehanikov Slovenije (ZZŠAM Slovenije)

V zadnjem obdobju se je ZZŠAM Slovenije ( v nadaljevanju Zveza), soočala z vrsto problemov, ki so se poleg ostalega odrazile tudi v poslabšanem finančnem stanju, ki je posledica nedavnega spora znotraj naše Zveze in odhoda posameznih združenj iz Zveze.
Nastopila je tudi kriza vodenja, ki smo jo prekinili dne, 21. maja 2016, na 50. redni skupščini Zveze s sprejemom odstopa predsednika, razrešitvijo starih organov Zveze in izvolitvijo novega upravnega odbora (v nadaljevanju UO), nadzornega odbora in častnega razsodišča. 

Na konstitutivni seji UO dne, 10. Junija 2016, je med ostalim, 11 članski OU (10 novih članov), oblikoval predlog za novega predsednika Zveze  g. Aleša Kocjančiča iz ZŠAM Logistični center Ljubljana in za podpredsednika Zveze g. mag. Romana Kranjca iz ZŠAM Celje.

Dne, 30. junija 2016, sta bila na izredni skupščini Zveze, soglasno potrjena. To je omogočilo, da od tega trenutka Zveza nadaljuje s svojim poslanstvom in zagotavlja članom, v statutu in ostalih aktih  Zveze, sprejete obveznosti in storitve.

Pristop, ki so si ga izbrali novi organi Zveze, je skladen z načeli kriznega vodenja in bo zahteval, poleg ostalega, tudi temeljito prenovo in odmik od sedanjih vzorcev poslovanja in delovanje slehernega člana, za dosego na novo oblikovanih strateških ciljev Zveze.

Član UO ZZŠAM Slovenije Miklavž Bole

Oglejte si tudi