Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Končno nam je uspelo !

Po dveh letih odlaganja zaradi nam vsem dobro poznanih omejevalnih ukrepov ob pandemiji kovida nam je le uspelo primerno obeležiti 70. obletnico organiziranega delovanja Združenja šoferjev in avtomehanikov Tržič.
Proslavo smo izvedli 3. junija. Vabilu na proslavo so se poleg članov, njihovih družinskih članov in prostovoljcev ZŠAM odzvali župan Občine Tržič g. Peter Miklič, predstavnik ZZŠAM Slovenije Tone Tomšič, predstavniki DU Tržič in Društva diabetikov Tržič ter svojci dobitnikov zveznih priznanj.

Delovanje Združenja šoferjev in avtomehanikov Tržič ima dolgo tradicijo vse od leta 1951. Vsebine in oblike delovanja pa so se zaradi sprememb v okolju in v naših vrstah spreminjale, kar je in zahteva stalno prilagajanje. Ker smo se uspeli prilagoditi, smo tudi po več kot 70 letih aktivni, vitalni in prisotni v javnosti, za kar gre zahvala vsem dosedanjim vodstvom Združenja, zlasti pa članom, ki so osnovni in nepogrešljivi člen združevanja in delovanja.

Poleg slavnostnih govorcev so prireditev popestrili kulturni vložki, retrospektiva delovanja zadnjih deset let, podelitev republiških priznanj in društvenih zahvalnih listin.  

Priznanji ZZŠAM Slovenije sta posthumno prejela g. Ivan Hotko in g. Franc Cerkovnik.

Zahvalne listine Združenja ZŠAM Tržič pa Občina Tržič, Društvo diabetikov Tržič, Društvo upokojencev Tržič in Dom Petra Uzarja Tržič.

Kot najbolj aktivna prostovoljca v vrstah ZŠAM Tržič pa sta zahvalno listino prejela ga. Nuša Hafner in g. Toni Kajbič.

Proslavo smo zaključili s skromno zakusko in prijetnim klepetom s stanovskimi prijatelji in ostalimi udeleženci proslave. Vsi prisotni pa so prejeli tudi almanah, ki smo ga pripravili ob 70 obletnici delovanja.

Aktivni za varnost v prometu!

Oglejte si tudi