Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

30. UICR svetovno prvenstvo poklicnih voznikov

Kljub zahtevnosti organiziranja udeležbe naše reprezentance na svetovno prvenstvu poklicnih voznikov v Jivaskylu na Finskem, so doseženi rezultati še toliko bolj dragoceni in dokazujejo, da tam kjer je interes in volja se najdejo rešitve in dosežejo uspehi.
Ekipi Zveze ZŠAM Slovenije, ki je v tem vikendu (med 25. In 27. Avgustom 2016)  sodelovala na 30.  UICR svetovnem prvenstvu poklicnih voznikov v Jivaskylu na Finskem, je uspelo doseči izvrsten rezultat.

Pod pokroviteljstvom podjetja Ljubljanski potniški promet LPP d.o.o., so barve Slovenije zastopali naslednji člani ZŠAM LPP: Srečko Djukić, Robert Kuzma, Sebastijan Vadnau, Ratko Kusić, Roman Kuzma in Pavle Seljak. Ekipa je tekmovala v razpisani tekmovalni kategoriji »Avtobus« in EKO vožnji tovornega vozila.

Po do sedaj sicer še neuradnih podatkih so udeleženci  zabeležili naslednje uvrstitve:

  • Avtobus posamezno (37 tekmovalcev) : Sebastijan Vadnau: 3. mesto, Robert Kuzma: 5. mesto, Djukić Srečko: 15. mesto, Ratko Kusić: 19. mesto
  • Avtobus ekipno (11 nacionalnih ekip) : Slovenija 2. mesto
  • EKO vožnja (14 tekmovalcev) : Seljak Pavle 6. mesto

 

Celotni ekipi ZŠAM LPP čestitamo za vrhunske rezultate, ki so letos zaradi zahtevnosti organiziranja udeležbe naše reprezentance še toliko bolj dragoceni. Posebej se zahvaljujemo podjetju LPP d.o.o. Ljubljana, ki je  z velikodušno podporo omogočilo izvedbo projekta.

Srečno vožnjo!

Oglejte si tudi