Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
1°C
-7°C
JUTRI
3°C
-2°C
Deli
6543

GUC Zelenica v zimsko sezono z dodatno ponudbo

Planinski dom na Zelenici se je po prenovi razvil v prepoznaven gorniški učni center, kjer se odvijajo izobraževanja in usposabljanja z gorniško tematiko, nadvse primeren pa je tudi za izvedbo šol v naravi in team-buildinge.

Dejstvo je, da je Zelenica po prenehanju obratovanja smučišča bolje obiskana kot prej. Turnih smučarjev je vsako leto več, postajajo vse bolj usposobljeni in opremljeni, za njihovo večjo varnost dodatno skrbimo tudi s sistemom obveščanja o nevarnosti snežnih plazov.

 
Letošnjo zimsko sezono bomo na Zelenici deležni dveh pomembnih pridobitev; nove nizkovrvne vlečnice, o kateri bomo podrobneje pisali v januarskih novicah, in Elanovem turno smučarskem demo centru.
 
Planinsko društvo Tržič in podjetje Elan d.o.o. sta sklenila dogovor o vzpostavitvi Elanovega turno smučarskega demo centra na Zelenici. Obiskovalci Planinskega doma na Zelenici si bodo v Elanovem kotičku lahko ogledali aktualno kolekcijo turno smučarske opreme, za izposojo bo na voljo 6 parov turnih smuči in 1 splitboard.
Z 10. kompleti otroške smučarske opreme, ki jih bo Elan podaril GUC Zelenica, bo poskrbljeno tudi za otroke, ki bodo prav na Zelenici lahko naredili svoje prve smučarske zavoje - z novo opremo na novi vlečnici.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!