Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
20°C
14°C
JUTRI
25°C
12°C

Brezplačna delavnica - Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov.

Projektna enota Inšpektorata RS za delo (IRSD) vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov.
Projektna enota Inšpektorata RS za delo (IRSD) vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: 
Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov.
  • torek, 15.10.2019, od 11 do 14:00 ure, Občina Tržič, Trg svobode 18, 4290 Tržič

Stroški vaše udeležbe so že pokriti, ker se delavnica izvaja v okviru projekta, ki je sofinanciran iz Evropskega socialnega sklada.

Če imate težave z razumevanjem vaših obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu in ne veste kako bi se učinkovito pogovarjali z zunanjimi strokovnimi delavci potem je to odlična priložnost za vas, da dobite brezplačne informacije za omenjeno področje.
Delavnica se izvaja v okviru projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« – Ozaveščanje o možnosti posredovanja v sporu med delavcem in delodajalcem ter svetovanje delodajalcem. Projekt je prvenstveno namenjen delodajalcem. Posebej si želimo z njim doseči tudi manjše delodajalce, za katere so navedene tematike zaradi omejenih finančnih in kadrovskih virov poseben izziv. Prepričani smo, da boste na predavanju prejeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo pomagale k razumevanju zahtev glede varnosti in zdravja pri delu.

Preberite si priloženo vabilo v katerega so zajete vse informacije glede prijave, programa in vsebine ter datum delavnice.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi