Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
26°C
15°C
JUTRI
30°C
16°C

SEDIŠ DOMA IN POSLUŠAŠ PREDAVANJA

Že kar nekaj mesecev se nam dogaja, da smo doma, in torkove delavnice UTŽO Trebnje spremljamo le na ekranu našega računalnika.


Na prvi pogled  zgleda to enostavno in kar zanimivo. Pa ne gre vse tako preprosto. Veste, za eno uro in pol, morda malo več je pa treba imeti stvari na svojem mestu. Treba pa je povedati, da sedaj, ko so torkove delavnice že dobro ubrane, predavanja dobro potekajo. Vedno je prisotna, prizadevna, skrbna in prijazna koordinatorka izobraževanja na CIK Trebnje Martina Podlesnik, pomaga pa ji tudi Tanja Mrak.


Zadnje predavanje je bilo z naslovom »Sreča v jeseni«. Predavatelj je razmišljal o naši preteklosti in prihodnosti. Vprašal nas je: »Se vam zdijo ljudje v tretjem življenjskem obdobju zadovoljni in srečni s seboj? Se vam zdi, da so že osvojili modrost o tem, kako pomembno je sprejeti sebe z vso svojo preteklostjo in se imeti rad?« To se sprašujem tudi sam.Srečanja, kot so naša predavanja, pa če tudi na daljavo, nam pri tem prav gotovo veliko pomagajo in pomenijo.


Tone Zidar, član UTŽO Trebnje

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi