Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Ponovno smo z vami na CIK-u

Naša »hiša« je po preklicu epidemije spet odprla svoja vrata in prav veselje je videti vse udeležence, ki se vračajo v šolske klopi. Verjamemo, da ste se v času trajanja epidemije lotili kakšnega novega izziva, pridobivanja novih znanj in veščin. Vendar je vse lažje, če nam pri tem pomaga nekdo, ki se na tematiko dobro spozna. Zato nas veseli, da vam bomo po slabih treh mesecih spet lahko pomagali. 

Danes se moramo stalno izobraževati, da ostajamo v koraku s tehnologijo in delovnimi procesi. Hitro prilagajanje, kreativno razmišljanje in želja po pridobivanju novega znanja ter osebnostni rasti so ključne sestavine, ki ohranjajo našo konkurenčnost na trgu dela. Trenutno se mnoga podjetja sprašujejo, kako se spoprijeti s situacijo po epidemiji in gospodarskimi posledicami. Podobno razmišljajo zaposleni, ki so preteklo obdobje izkoristili, da so na daljavo pogledali, kaj vse lahko izkoristijo za lastna usposabljanja v smislu pridobivanju znanja, sposobnosti ali veščin, ki jih potrebujejo, da bi lahko (bolje) opravljali svoje delo na delovnem mestu.

Za vse odgovore smo vam na voljo v svetovalnem središču na našem centru na 07 34 82 108. Informiranje in svetovanje je za udeležence brezplačno, saj ju sofinancirata Evropski socialni sklad in Republika Slovenija. Več informacij pa lahko prejmete na naši spletni strani, FB profilu ali na info@ciktrebnje.si.

Oglejte si tudi