Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Slovesno odprtje prenovljenega igrišča pri OŠ Veliki Gaber v sklopu šolske prireditve ob Dnevu državnosti

V ponedeljek, 24. junija, so v sodelovanju z Občino Trebnje, KS Veliki Gaber in OŠ Veliki Gaber v sklopu šolske prireditve ob dnevu državnosti slovesno odprli tamkajšnje prenovljeno igrišče.

 

V telovadnici OŠ Veliki Gaber so učenci in učitelji pod koordinatorstvom učiteljice Tanje Korošec pripravili prelep kulturni program ob dnevu državnosti z naslovom »Na temeljih preteklosti snujemo prihodnost.« Istočasno so počastili 140-letnico ustanovitve šole in 40-letnico ustanovitve vrtca v Velikem Gabru ter slovesno odprli prenovljeno igrišče.

Igrišče v Velikem Gabru je dobilo lepo, moderno, predvsem pa uporabno podobo. Urejeno je s kanalizacijo pod igriščem, novo tartansko podlago na tekalni stezi, asfaltno preplastitvijo nogometnega igrišča z novimi goli, koši in urejeno razsvetljavo. Igrišče je velika pridobitev za osnovno šolo, vrtec in sam kraj.

Po slovesnem prerezu traku sta se po novi progi podala športnika leta Pija Horžen in Anže Strmec. Slovesnost se je nadaljevala s prijetnim druženjem.

 

Mojca Smolič

Oglejte si tudi