Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
10°C
PON.
24°C
10°C
Oceni objavo

REGIJSKI KARATE TURNIR V SEVNICI

V soboto 25.10.2014 je Klub borilnih veščin Sevnica v počastitev občinskega praznika Občine Sevnica organiziral regijski karate turnir v katah za osnovnošolce pod nazivom Lisička open 2014.

 

Tekmovanje je potekalo v Športnem domu Sevnica in gostilo ekipe iz karate klubov Sevnica, Leskovec, Trbovlje, Brežice, Novo mesto in Trebnje. Za KK Trebnje je nastopilo 11 tekmovalcev in sicer: Julija Košak, Lara Zidar, Sara Kovačič, Emilia Mežan, Manja Šiška, Otilija Mežan, Rok Breznikar, Urh Trinko, Domen Stražišar, Maj Trinko in Dan Križman.

 

Tekmovalci so bili razdeljeni v kategorije po starosti in po stopnji pasov. Nastopali so ekipno in posamezno. Posamezno so 1. mesto osvojili: Rok, Lara in Manja. 2. mesto so osvojili: Julija, Urh, Emilia in Dan. 3. mesto so osvojili: Sara, Otilija, Domen in Maj. Pri ekipnih nastopih je ekipa Julija, Lara in Sara osvojila 1. mesto, ekipa Emilia, Manja in Otilija je osvojila 2. mesto ter ekipa Rok, Domen in Maj 3. mesto.

 

V skupnem seštevku so tekmovalci KK Trebnje osvojili 1. mesto, 2. mesto so osvojili tekmovalci Trbovelj in 3. mesto tekmovalci iz Brežic.

 

Čestitke!

Oglejte si tudi